Skip to main content

HUISREGLEMENT

1  BESTUUR en DANSLERAARS

Een club kan uiteraard niet zonder een bestuur en bestaat momenteel uit :
Greet Van De Paer (voorzitter), Marleen Van den Eynde, Albert Bertels, Hugo De Belder en Lies Verachtert.

Dansleraars: Nicole Segers en Wim De Bont.

2  LIDGELD

Alle tarieven en informatie vindt u op de lidgeld pagina.

3  HUISREGELS

En zoals dat met regels gaat: niemand is er voor maar iedereen staat erachter dus kan het niet anders dan dat een club van pakweg 250 leden een paar regeltjes heeft.

3.1  Vloer en zaal

Aangezien het dansen de hoofdbrok van onze activiteit vormt is het aangewezen enkele gedragsregels op te stellen:

Gevorderde dansers kijken tijdens de dansavonden uit voor de minder gevorderde dansers. Voor gevorderden is dat eenvoudiger dan voor een beginner.

  • Er mag niet gefilmd worden tijdens de lessen.

  • De feestzaal van Elsum is een rookvrij gebouw.

3.2  Toog en sluitingsuur
  • Na afhaling van de drank aan de toog betaal je aan de kassa die opgesteld staat naast de toog.

  • Wij vragen het leeggoed telkens naar de toog te brengen omdat er tijdens de lessen of dansavonden geen garçons zijn om het op te halen. Bij speciale gelegenheden zijn die er wel.

Bij de lesavonden op dinsdag gaat de tap toe om 22.15 uur, op woensdag en donderdag om 22.45 uur. Tijdens dansavonden mag er geconsumeerd worden tot 23.30 uur en om 23.45 uur gaat het licht uit en de zaal dicht.

3.3  Drank

De club betrekt de drank van de zaal. In het contract dat we met de uitbater ondertekend hebben staat uitdrukkelijk vermeld dat er uitsluitend drank van de zaal mag geconsumeerd worden.

3.4  Hulp aan de bar

De dansclub is van ons én voor ons. We vragen daarom aan elk dansjaar wat extra hulp. Ieder dansjaar heeft een contactpersoon, die ook deel uitmaakt van een werkgroep. Hij/zij verdeelt de voorziende vrijwilligerswerkdagen voor de bar onder de leden van zijn dansjaar. Hij/zij is ook de contactpersoon als er onverwacht een probleem binnen zijn groep is en dient geruild te worden.

3.5  Steunende leden

Familieleden kunnen steunend lid worden. Ze genieten dan deze voordelen:

  • Ze zijn lid van Dansclub Geel vzw, kunnen op Dansavonden aanwezig zijn, kunnen deelnemen aan andere activiteiten van de dansclub.

  • Ze zijn lid van de sportfederatie Danssport Vlaanderen vzw.

3.6  Nevenactiviteiten

De deelname aan nevenactiviteiten van de club is niet in het lidgeld begrepen. De praktische regeling en de deelnameprijs worden tijdig kenbaar gemaakt.

3.7  Terugbetaling van het lidgeld

Terugbetaling van lessen is niet evident en wordt door het bestuur in concreto behandeld.

4 VERZEKERING

Leden die de ledenbijdrage via Dansclub Geel vzw aan Danssport Vlaanderen betaald hebben, zijn voor alle activiteiten onder de naam van Dansclub Geel vzw verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen.

5 PRIVACY

Personen die zich aansluiten bij Dansclub Geel vzw gaan akkoord met het publiceren van foto’s op de website/facebook.  Die foto’s worden gebruikt voor publicitaire doeleinden en/of geplaatst op de website van Dansclub Geel vzw. Gezien het grote aantal foto’s en de vele personen op deze foto’s is het in de regel niet mogelijk iedereen van te voren om toestemming te vragen voor publicatie. De dansclub gaat echter zorgvuldig om met de belangen van afgebeelde personen.

Mocht een bepaald lid van de club of persoon aangesloten bij Danssport Vlaanderen vzw toch bezwaar hebben tegen het gebruik van een bepaalde foto, dan zal die op diens verzoek zo mogelijk worden verwijderd.  De foto’s worden niet ter beschikking gesteld aan derden.

Onze privacyverklaring vind je terug op onze privacy pagina.